Mushrooms stuffed with cheese. Need I say more?
Malzemeler / Ingredients
- 12 mantar / 12 mushrooms
- yarım soğan / 1/2 onion
- 2 diş sarımsak / 2 cloves garlic
- 1 yk krem peynir / 1 tbs cream cheese
- 1 yk parmesan / 1 tbs parmesan
- 1 yk kaşar / 1 tbs any melting cheese of choice, more for topping
- süslemek için maydonoz / parsley to top
Chop chop ile başlıyoruz. Soğanı mümkün olduğunca küçük doğruyoruz.
Start with chopping the onion real small.
Mantarları mümkünse yıkamak yerine ıslak bir havluyla silip başlarını çıkarıp kenara alıyoruz.
Clean mushrooms with a damp towel. Remove the heads of the mushrooms.
Mantarların saplarını da küçük küçük doğruyoruz.
Don't discard the stems, chop them very small.
Zeytinyağında soğanları kavurduktan sonra mantarları atıp tuz, karabiber ve dilediğiniz baharatlarla tatlandırıyoruz.
Sautee onions in olive oil, add in the chopped mushrooms, season well.
Her şey altın kahverengi rengini alıp suyunu çektiğinde sarımsağı ekleyip 30 saniye daha pişiriyoruz.
When everything is golden brown and juices are evaporated, add in the garlic, cook for another 30 seconds.
Karışımı bir kaseye alıp biraz soğumasını bekledikten sonra peynirlerimizi ekliyoruz.
Place the mixture in a bowl, let it cool for 5 minutes, add in the cheeses.
Krem peynir.
Cream cheese.
Kaşar.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serip mantar başlarını diziyoruz. Düz durmakta zorlanan mantarlar varsa tepsiye gelen tarafından bıçakla ince bir kesit alabilirsiniz. Mantarları cömertçe dolduruyoruz.
Line a baking tray with parchment paper, fill the mushroom caps generously with the mixture.
Üzerlerine biraz daha kaşar.
Top with more cheese.
20 dakika sonra...
20 minutes later...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder